Рођендани за памћење

Ваше гала прославе рођендана, годишњица и јубилеја потпуно ће заблистати у нашој и вашој Барутани! Поред предивног амбијента, на располагању вам је и професионално особље. Ту су мајстори свог заната у припреми и послужењу хране, али и организациони тим који ће учинити све да ваше уживање и провод остану у памћењу свих Ваших гостију.

Прославе

И као што храна никад није само храна, тако су љубазност и услужност које Вам пружамо тек део поштовања према Вашим најважнијим тренуцима. Почаствовани смо што сте Вашу и радост ваших најмилијих одлучили да поделите управо са нама. Надаље, од тимбилдинг сусрета, презентација, семинара и других пословних састанака – Ваше је само да кажете шта желите и вашим потребама ћемо изаћи у сусрет.
Наш тим врсних кувара и посластичара предложиће вам богат мени и заједно са Вама осмислити послужење које ће се дуго помињати. Организација прославе, сви пратећи и унутрашњи садржаји, размештај, декорације и брижљива прилагођења према Вашим упутствима, учиниће да и највиша очекивања буду испуњена.

Концерти

Барутана диктира нове стандарде забаве и провода; у само два дана за дочек и репризу Нове 2023. године, наступиле су Тања Савић и Маја Беровић. Две певачице чији концерти последњих година представљају синоним за врхунски музичко сценски доживљај, учиниле су да Нови Сад буде место најбољег новогодишњег провода у Србији.

Барутана је од поновног “отварања” у децембру 2022. године, угостила Марију Шерифовић, Лепу Брену и Александру Пријовић, и тако Новосађанима, али и свим другим љубитељима најквалитетније музике и врхунске угоститељске услуге, јасно показала амбиције најбољег простора у Граду. Посета “да иглу немаш где да бациш” најбоља је потврда да смо на најбољем путу.

Према истраживањима које је спровела “Бастион медија”, више од половине анкетираних Новосађана узраста од 18 до 45 година, заинтересовано је за концертне садржаје у Барутани. Према очекивањима, нешто старије узрасне групе поред музике, желеле би да уживају и у гастрономској понуди изванредног угоститељског  амбијента какав нуди Барутана.

Контактирајте нас

друштвене мреже

Како до нас?