sala za proslave novi sad nastup
sala za proslave novi sad nastup Prijovic
sala za proslave novi sad nastup Aleksandra Prijovic
sala za proslave novi sad muzicki nastup
sala za svadbe novi sad nastup Marija Serifovic
sala za proslave novi sad lepa brena nastup

Концерти Нови Сад

Барутана диктира нове стандарде забаве и провода; у само два дана за дочек и репризу Нове 2023. године, наступиле су Тања Савић и Маја Беровић. Две певачице чији концерти последњих година представљају синоним за врхунски музичко сценски доживљај, учиниле су да Нови Сад буде место најбољег новогодишњег провода у Србији.

Барутана је од поновног “отварања” у децембру 2022. године, угостила Марију Шерифовић, Лепу Брену и Александру Пријовић, и тако Новосађанима, али и свим другим љубитељима најквалитетније музике и врхунске угоститељске услуге, јасно показала амбиције најбољег простора у Граду. Посета “да иглу немаш где да бациш” најбоља је потврда да смо на најбољем путу.

Према истраживањима које је спровела “Бастион медија”, више од половине анкетираних Новосађана узраста од 18 до 45 година, заинтересовано је за концертне садржаје у Барутани. Према очекивањима, нешто старије узрасне групе поред музике, желеле би да уживају и у гастрономској понуди изванредног угоститељског  амбијента какав нуди Барутана.

360°

Локација