sala za vencanje Novi Sad
sala za svadbe novi sad
sala za svadbe Novi Sad stolovi
sala za svadbe Novi Sad sto
sala za svadbe Novi Sad
sala za svadbe novi sad foto
sala za svadbe Novi Sad Barutana

Најбоља сала за венчање у Новом Саду

Сањате о савршеној свадби? Ваша потрага за идеалном салом за венчање у Новом Саду је завршена!

Планирање свадбе може бити стресно, али избор праве сале за венчање у Новом Саду не мора бити. Наша сала за венчање нуди све што вам је потребно за Ваш незабораван дан. Пружамо савршен спој елеганције, удобности и врхунске услуге, чинећи ваше венчање догађајем који ће сви памтити.

Зашто одабрати нашу салу за венчање?

  • Локација: Наша сала се налази на издвојеној, а истовремено лако доступној локацији у Новом Саду, омогућавајући вашим гостима једноставан долазак.
  • Простор: Сала за свадбе је пространа и може примити 400 гостију, али је такође доступна и за мања, интимнија венчања.
  • Декорација: Нудимо широк избор декорација које можете прилагодити свом укусу и потребама.
  • Гастрономија: Наши врхунски кувари припремају разноврсну храну који ће задовољити свачији укус.
  • Професионална услуга: Наш тим професионалаца ће се побринути за сваки детаљ, како бисте ви могли да се опустите и уживате у свом дану.
  • Техничка опрема: Сала је опремљена најновијом технологијом за осветљење и звук, што гарантује врхунски аудио-визуелни доживљај.
  • Паркинг: 100 места за паркирање за ваше госте уклања овај све чешћи проблем.

Резервишите своју салу за венчање још данас!

Не чекајте последњи тренутак! Контактирајте нас већ данас и резервишите свој термин. Посетите нас на адреси Алибеговац бб, Петроварадин 21132 или нас позовите на +381 60 620 320 4

За ваш најважнији дан заслужујете најбоље, а наша сала за венчање у Новом Саду је ту да вам пружи управо то. Са нашом посвећеношћу детаљима, врхунском услугом и прелепим амбијентом, ваш посебан дан ће бити онакав какав сте одувек сањали. Контактирајте нас и дозволите нам да будемо део вашег незаборава.

Задовољни младенци о нама

“Свадба је била савршена захваљујући Барутана тиму који стоји иза ове предивне сале за венчање. Све је било организовано до најситнијих детаља, храна је била изванредна, а атмосфера чаробна.”

sala za vencanje Novi Sad ikonica ples mladenacaАна и Димитрије

“Наша свадба у Барутани била је право остварење сна! Простор је био прелеп, са елегантним декорацијама које су савршено одговарале нашем укусу. Особље је било изузетно професионално и љубазно, увек спремно да одговори на свако наше питање (а није их било мало:))) и помогне нам у организацији. Храна је била изванредна, а гости су непрестано хвалили разноврсност јела. Топло препоручујемо Барутану свима који желе савршен дан за памћење!”

sala za vencanje Novi Sad ikonica prstenМарија и Јован

“Одабрали смо Барутану и нисмо погрешили! Простор је изванредан, са елегантним и луксузним декорацијама које су савршено одговарале нашем стилу. Барутана екипа им је била изузетно професионална и сусретљива, пружајући нам подршку у сваком тренутку. Храна је била врхунска, са разноврсним јеловником који је задовољио укусе свих наших гостију. Наша свадба је протекла савршено, а ми смо бескрајно захвални Барутани што су наш посебан дан учинили незаборавним.”

sala za vencanje Novi Sad ikonica mladenciДушица и Марко

360°

Локација