sala za svadbe Novi Sad dimni efekti

Поразговарали смо са Иваном Полић из маркетинг тима Барутане која нам је дала одговоре на најважнија питања у вези овог посебног објекта.

Ивана, зашто баш Барутана као сала за свадбе у Новом Саду?

“Амбијент и положај какав има Барутана и пре свега угоститељски концепт потпуног прилагођавања потребама гостију, највеће су предности наше понуде у односу на остале у Новом Саду. Издвојена оаза у непосредној близини Петроварадина, на крају пута за Мишелук, па ипак на само двадесетак минута вожње од најужег градског језгра, Барутану чине идеалном у првом реду за свадбена и друга славља, тим билдинг сусрете и посебно приређивања најзахтевнијих пословних скупова. Дакле, од прослава до пословних скупова.”

Шта нудите?

“Изузетан простор објекта прима и до 400 гостију, којима је на располагању и паркинг капацитета 100 места. Широки и пространи зелени појас дворишта уоквирује здање и у битном доприноси све траженијем осећају мира и приватности. Највећу вредност наше понуде свакако чине професионалност и посвећеност менаџмента и особља.”

Какав је Ваш приступ гостима?

“Негујемо инклузивни приступ потребама гостију. Поред препознатљиве богате и разноврсне гастрономске понуде, односно карте пића, нашим гостима нудимо и могућност додатног прилагођавања и аранжирања у складу са њиховим жељама и потребама. То значи да смо у стању да одговоримо свему што ће учинити да свадбено весеље младенцима и њиховим гостима буде незаборавно. Када је реч о организацији и приређивању пословних скупова и прослава, Барутана поодавно ужива репутацију идеалног градског одредишта управо у том сегменту. Мир, издвојеност и приватност, уз савршену услугу, задовољиће и најстроже прохтеве пословног света”.